Wednesday, 11 April 2012

Blog For Giveaway | Contest | Segmen ......


Hi hi :) 

Okay sekarang aku manage 2 blog sekaligus. Blog nie act khas utk aku nak join apa apa like Giveaway | Contest | Segmen or another else kayy. Pemilik asai blog nie oqg lain act, pastu sbb mek eyra tu dia ada prob sikit bila nak publish entry teruih dia tak on. Daripada dia biaq saja, aku minx dkt dia, aku buat blog khas. HEHE. Takpa kan eyra kan? Blog fes aku nie yg niee http://ilyfreedom.blogspot.com sila la follow. hehe.

Blog nie aku tak mgejaq follower kay, sbb utk contest ja, so pi la follow blog fes aku tuu. That all. Thanksss :>

No comments: